Ananassalsa
Ananassalsa
(Receptet kommer ifrån 100 rätter på 20 minuter)
1 burk (200 g) ananasskivor i sin egen juice
1 dl finstrimlad purjolök
10 cocktailtomater eller 2-3 stora tomater
1 röd paprika i tärningar
en fjärdedels gurka
2 tsk salt
2 tsk strösocker
2 msk olja
2 msk ananasjuice
1 msk vitvinsvinäger
nymald svartpeppar
Dela ananasen, purjon, tomaterna, paprikan och gurkan, och blanda dem. Strö över salt och socker. Rör ner olja, juice och vinäger. Smaksätt med svartpeppar.
Tips: Servera med potatis och kassler.
(Receptet kommer ifrån 100 rätter på 20 minuter)
1 burk (200 g) ananasskivor i sin egen juice
1 dl finstrimlad purjolök
10 cocktailtomater eller 2-3 stora tomater
1 röd paprika i tärningar
en fjärdedels gurka
2 tsk salt
2 tsk strösocker
2 msk olja
2 msk ananasjuice
1 msk vitvinsvinäger
nymald svartpeppar
Dela ananasen, purjon, tomaterna, paprikan och gurkan, och blanda dem. Strö över salt och socker. Rör ner olja, juice och vinäger. Smaksätt med svartpeppar.
Tips: Servera med potatis och kassler.
Kommentarer
Trackback