Skinka satey
Skinka satey 4 port.
(Receptet kommer ifrån 100 rätter på 20 minuter)
500 g färsk skinka eller magert bogfläsk i strimlor
1 msk olja
1 msk soja
10 torkade aprikoseri strimlor
2-3 msk jordnötssmöt
2 dl vatten
1 msk pressad citron eller 2 tsk vinäger
2-3 skivor ananas i bitar
Fräs skinkan i olja i en wok- eller stekpanna. Tillsätt de övriga ingredienserna utom ananasbitarna. Koka upp och rör om ordentligt. Smaka av. Blanda ner ananasen.
Tips: Servera med jasminris och broccolibuketter
(Receptet kommer ifrån 100 rätter på 20 minuter)
500 g färsk skinka eller magert bogfläsk i strimlor
1 msk olja
1 msk soja
10 torkade aprikoseri strimlor
2-3 msk jordnötssmöt
2 dl vatten
1 msk pressad citron eller 2 tsk vinäger
2-3 skivor ananas i bitar
Fräs skinkan i olja i en wok- eller stekpanna. Tillsätt de övriga ingredienserna utom ananasbitarna. Koka upp och rör om ordentligt. Smaka av. Blanda ner ananasen.
Tips: Servera med jasminris och broccolibuketter
Kommentarer
Trackback