Tandorigryta med gurkyoghurt

Tandorigryta med gurkyoghurt
(Receptet kommer från Så klart du kan! av Erika Strand-Berglund och Anna Lundquist)

300 g fläskkött
½ påse Tandorimix
½ burk matlagningsyoghurt

½ gurka
½ burk matlagningsyoghurt
½ tsk spiskummin
1 krm svartpeppar

Skär köttet i 2 cm stora tärningar. Blanda tandorimixen enligt anvisningarna på påsen och lätt i köttbitarna att marinera. Stek köttet i varm stekpanna ca 6 minuter.

Gurkraita:
Dela gurkanpå mitten och gröp ur kärnhuset med en sked. Skär gurkan i centimeterstora halvmånar och lägg i en skål. Rör ner matlagningsyoghurten. Krydda med spiskummin och peppar.

Servera med jasminris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0