Vintersallad
Vintersallad
(Receptet kommer ifrån Smalmat till vardags)
200 g brysselkål el. 300 g vitkål
2 apelsiner
(1 dl russin)
1 burk Kesella 1%
saften av en apelsin
2 tsk flytande honung el. 1 tsk socker
Strimla brysselkålen/vitkålen fint. Skala och tärna apelsinerna. Blanda kål, apelsiner och eventuellt russin. Blanda ihop övriga ingredienser till en sås och ringla över salladen.
(Receptet kommer ifrån Smalmat till vardags)
200 g brysselkål el. 300 g vitkål
2 apelsiner
(1 dl russin)
1 burk Kesella 1%
saften av en apelsin
2 tsk flytande honung el. 1 tsk socker
Strimla brysselkålen/vitkålen fint. Skala och tärna apelsinerna. Blanda kål, apelsiner och eventuellt russin. Blanda ihop övriga ingredienser till en sås och ringla över salladen.
Kommentarer
Trackback